CONTACT

Voor een vrijblijvende offerte met een advies op maat kunt u altijd contact met mij opnemen;

Telefoon: 06-11108823
Email: info@interieurbouw-boersma.nl

 

OP AFSPRAAK

Om de klant beter van dienst te willen zijn, doen ik daarom alles op afspraak. Graag kom ik vrijblijvend bij u thuis om gelijk de situatie te bekijken en zo het juiste beeld te kijgen van wat de mogelijkheden en de wensen zijn, zodat ik een goed product kan leveren tegen een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Ik werk met fotoboeken waarin ik mijn producten kan laten zien tot in detail en indien u de kwaliteit echt wilt ervaren kan er een afspraak worden gemaakt om langs te gaan bij een van mijn afgeronde projecten.

Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op voor een afspraak. 


LOPEND PROJECT

Momenteel ben ik bezig met een grote keuken van 12 meter met apparatuur, een badkamer en een ladeblok met kaptafel. Dit alles in de Engelse stijl. Tussentijds heb ik een andere keukens geheel gerenoveerd, deels op locatie en deels in de werkplaats.

Modelwoning

Naast onze werkzaamheden, zijn wij bezig met een modelwoning. Deze woning wordt voorzien van een kastenwand met schouw in de Oud-hollandse en Engelse stijl. Keuken in Oud-hollanse stijl met paneeldeuren en kolommen, en een boretti-fornuis met een schouw met sierlijke staanders. Ook wordt er een radiator-ombouw met vensterbank geplaatst.
Panelen en lijstwerken maken deze woning geheel af. De Entree wordt voorzien van lambrisering en lijstwerk.
Om dit te realiseren neemt het enige maanden in beslag, tot het moment van oplevering werken wij met leuke foto-boeken waarin veel bestaande werken in staan. Ook bestaat er mogelijkheden om op afspraak bestaande werken te bekijken van bestaande klanten, nadat uw vrijblijvende offerte is doorgenomen en u dit graag op prijs stelt..